lørdag 23. mai 2009

Blogcandy

Legger ut link til denne blogcandyen som Kari har gående nå. Vel verdt å ta en kikk i denne bloggen!

fredag 22. mai 2009

Kort #2 til Sukkersøtt utfordring nr. 40

Fikk lyst til å lage enda et kort til Sukkersøtts utfordring, og det ble et julekort :)


torsdag 21. mai 2009

Sukkersøtt utfordring nr. 40

Jeg har fått blod på tann og hiver meg på denne ukas utfordring også som lyder:
Vi vil se noe fra dyreriket på kortet ditt, det være seg stempel eller mønsterark. Og her trengs glitterbriller! Synes kanskje ikke så godt på bildet, men det er glitter på swirlene, scallopkanten, man, hale og høver :D Hesteskoene er stanset ut i forskjellig Bazzil Bling. Motivet er fargelagt med Copics.


Rammekort

Her er et rammekort jeg har lagd til en kollega som skal gå av med pensjon. Hvis du vil vite hvordan jeg lager disse, se litt lenger ned på siden. Lurer du på noe ang. dette kortet, legg igjen en kommentar :)











Rammene er helt vanlige, ubehandlete treramer, 10x15, kjøpt på IKEA for en billig penge. Mal rammene med en vanlig hobbymaling, f.eks. fra Panduro.







Mal begge rammene to ganger, foran og bak. OBS! Hvis du ikke har hvit papp, vent med å male baksiden for 2. gang til du har satt på pappen! (Se innlegg lenger ned) Bruk en brun, beige eller en annen farve du liker, til elde rammene litt.



Mens rammene ligger til tørk, kan du stemple og farvelegge motiv og lage ferdig forsiden og baksiden til kortet ditt. Når rammene er tørre setter du inn arkene dine, UTEN rammens glass og "innmat"!






Sett inn hele "innmaten" til ramma igjen, bak forsiden og baksiden du har laget. Mål til et stykke papp som passer akkurat til til rammen. Baksiden på en skriveblokk el.l. passer fint. Jeg var så heldig å ha litt hvit papp liggende. Lim det fast til begge rammene dine. Panduro flytende lim fungerer veldig bra.

OBS!! Hvis du bare har grå papp, vent med å male baksiden av rammene for 2. gang til du har limt fast pappen!








Når du har festet pappen skikkelig, fest båndene på begge sider med dobbeltsidig tape.
Skjær til et Bazzil ark så det dekker begge rammene når de ligger helt inntil hverandre. Brett arket i to. Sett på rikelig med dobbeltsidig tape langs kantene på begge sider.



Legg de ferdige rammene tett inntil hverandre med baksiden opp. Lim fast Bazzil-arket. Nå kan du begynne å pynte kortet ditt med pyntepapir, bånd og stempler. Jeg har brukt to forskjellige pyntepapir og kamuflert skjøten med et bånd.







onsdag 20. mai 2009

CD mappe til bla Spellbinder dies

Ser at mange har laget seg dies mapper med Bind-it all, men jeg tok en litt enklere variant. For en god stund siden fikk poden en CD mappe på McD i gjennomsiktig plast. Den har ligget ubrukt i skuffen siden. Når jeg ryddet her om dagen tenkte jeg at denne kunne jeg vel gjøre noe med.. Og slik ble den :

søndag 17. mai 2009

Konkurranse hos Shorty 'n' friends

Her er 5 kort jeg lagde til en konkurranse hos Shorty 'n' friends. Dessverre var jeg ikke heldig i trekningen, men jeg fikk da lagd noen kort med disse flotte stemplene :)














tirsdag 12. mai 2009

Sommerkort

Ramma og swirlene er Grungeboard fra Tim Holtz, motivstempel Sarah Kay og tekst fra North Star Stamps, farvelagt med Pro markers, Copics og Touch

mandag 11. mai 2009

Kleenex bokser

Idéen til disse to har jeg ærlig og redelig stjålet fra Marianne.


Treff på Strømmen 9. mai 2009

Jeg var ikke veldig produktiv denne lørdagen, men Åh som jeg koste meg med en kjempetrivelig gjeng!
Dette kortet ble laget etter en utfordring fra Marianne, (som er DT for Sukkersøtt), etter at jeg satt og stirret tomt ut i luften og klødde meg i hodet... Jeg skulle lage et kort med 5 forskjellige mønsterark og det skulle være rosa.
Ble ikke helt ferdig med det på treffet og måtte lime det sammen hjemme.

Utfordring 39 fra Sukkersøtt:
Dette fikk jeg lagd fra begynnelse til slutt på treffet :) Trykket har jeg fått fra Marvo og farvelagt med Pro markers.
Dette hadde jeg begynt på hjemme, men gjorde det ferdig på Strømmen-treffet 9/5.
CD-kort med Elvis, bursdagskkort til en kollega som fyller 30 og er musiker. Instrumentene og notene er stemplet rett på en CD med svart Staz-on. Elvis stempelet er fra North Star Stamps og er stemplet på glossy med svart Memories. Deretter embosset 3 ganger med UTEE.

Bokmerke

Dette bokmerket lagde jeg til meg selv :) Husker dessverre ikke hvor teksten og swirlene er fra, men bøkene er fra Scrapmagasinet


Bestillingskort konfirmant

Fikk en bestilling på et konfirmantkort fra en kollega, og slik ble resultatet. (Med pengelomme!) Stempel fra Stempelglede


Jeg lagde først dette crisscross kortet, men siden jeg hadde glemt pengelommen måtte jeg lage ett nytt :D! Motiv og swirler fra Stempelglede.

Påskeutfordringen på Rubberstampsforumet

I påsken ble det lagt ut utfordringer hver dag og jeg ble med på 2 av dem. Dette er et Z-kort til utfordringen konfirmant. Motivstempel fra North Star Stamps. Farvelagt med Pro markers.
Enda et kort til Påskeutfordringen på rubberstamps. Utfordringen var å lage et barnebursdagskort med noe rødt, og rødt ble det! Stempel fra Shorty 'n' friends og tekststempel fra Ett trykk. Farvelagt med Pro markers.



Dette kortet er laget etter en skisseutfordring fra treffet. Sirkelen og swirlene er fra Stempelglede , teksten er fra Ett trykk