søndag 25. oktober 2009

Julen nærmer seg...

... og da blir det julekort. Har fått lagd ett til i dag, enda jeg burde ha laget 2 bursdgskort og farsdagskort i steden.. Fikk dette nydelige trykket av Marianne på Ski-treffet, og malen er også fra henne. Tusen takk Marianne :)

Kort fra Ski-treffet

Lenge siden jeg har lagt ut noe, merker at tiden ikke strekker helt til. Det går i jul om dagen, og her er 4 kort jeg lagde på Ski-treffet. Jeg er ikke så veldig produktiv på treff, men jeg koser meg glugg i hjel! Og det er jo det sosiale som er det viktigste på treff, ikke sant?





søndag 4. oktober 2009

1 mønsterark blir til ....

... 4 enkle kort. Dette nydelige mønsterarket synes jeg gjorde så mye ut av seg, at jeg lagde 4 enkle kort med minimalt med pynt. Her er det mønsterarket som er pynten! Det eneste jeg har gjort, er å embosse tekstene og tatt glitterlim rundt kantene på kortene. Stemplene på de to nederste kortene er fra Motivet, tekster fra Stempelglede og North Star Stamps.










torsdag 1. oktober 2009

Rååååsa julekort

Jeg har alltid hatt lyst til å lage et rosa julekort, men synes ikke jeg har funnet noe som passer. Dette ble jeg ganske fornøyd med! "Snøfnugget" nederst er metallpynt som er embosset med "Snowflake" fra Ranger og en halvperle i midten. Glitterlim på teksten.





Brettekort

Dette er et enkelt brettekort, et "kort på kortet" kan man si. Metallpynten nederst kjøpte jeg på Skedsmo-messa (jeg og alle andre som var der!), og har embosset den. Ellers er det pyntet med glitterlim rundt kantene.





Julen er i full gang!

Disse korguttene fra Sarah Kay synes jeg er så nydelige. Jeg kjøpte stempelet i fjor, men har ikke brukt det før nå!