onsdag 30. mars 2011

Torsdagstreff

Jeg har vært på torsdagstreff hos Scrapmagasinet og det har blitt et par kort der også.



Begge kortene har digitale motiver som er farvelagt med Copics.

lørdag 26. mars 2011

Joy-fold card

Er ikke denne hunden søt? Det er et digitalt motiv hvor jeg har prøvd å kombinerer MCP med tusjene. Jeg er ikke sikker på at dette er tingen for meg, men det kan hende jeg prøver igjen :) Tekster fra Norsk Stempelblad og Pc`n.



torsdag 24. mars 2011

Scraporama 2011

Bare en uke etter Ski-treffet var det tid for Scraporama på Hellerudsletta! Messe og treff i ett, det kan jo nesten ikke bli bedre? Produksjonene var litt laber denne helgen, (må jo shoppe også!), men et par kort ble det da.

Det første kortet er et bestillingskort jeg begynte på på Ski-treffet. Igjen er det en av Marianne sine idéer. Hun pratet om å kombinere et "Tryllekort" med et pop-up kort og jeg synes idéen var god jeg... Teksten på tagen er fra Storyteller, resten fra NSS. Motivet er farvelagt med Copics.





Dette stjernekortet er også en idé fra Ski-treffet. Malen fikk jeg av Wenche. Papirer fra Pion Design.


På dette kortet har jeg brukt et digi-motiv  fra Funky Kits og farvelagt med Copics. Papirer fra Pion Design.

tirsdag 22. mars 2011

Kort fra Ski-treffet 4. - 6. mars

I mars var det tid for Ski-treff igjen, årets happening for min del! Jeg storkoser meg alltid på Ski-treffet og jentene som arrangerer treffet gjør en utmerket jobb. Det ble noen kort her også, og her er de:

Først et vennekort. Jeg tok litt av med "Tryllekortet" til Marianne, så det ble ganske mange lag med papir på dette kortet! Motivet her er malt med Distress og teksten er fra NSS.



Dette kortet slet jeg leeeenge med på fredagskvelden. Klarte ikke å bli fornøyd med det, men mottaker var fornøyd i alle fall :) Motivet her er fra Sweet Pea Stamps. Farvelagt med Copics.



Dette kortet har også motiv fra Sweet Pea Stamps. Farvelagt med Copics.


Dette kortet har et digitalt motiv, men jeg klarer dessverre ikke huske hvor det er fra. Teksten er fra Stempelglede og motivet er farvelagt med Copics.

søndag 20. mars 2011

Kort fra Mjøstreffet 4. - 6. februar

Her kommer produksjonen fra Mjøstreffet i februar.

Først et bursdagskort til mamma'n min. Motivet er et stempel jeg fikk låne på treffet.


Et bursdagskort til en venninne. Motivet er hentet fra en farvelggingsside for barn og teksten inni er fra NSS.



Et sommerkort med jordbærmotiv fra NSS.


Og til slutt et morsdagskort med motiv fra Stempelglede. Bortsett fra på dette kortet er alle motiver farvelagt med Copics.

lørdag 19. mars 2011

Sommerfuglboks og kaffekopp

Av ymse årsaker har jeg forsømt bloggen min en stund nå. Jeg fikk ikke tatt bilder og lagt ut de siste julekortene en gang, men nå er jeg i gang igjen!

Først ut er en kaffekopp som vi fikk oppskriften til på Ski-treffet. Malen finner du hos scor-pal.com
Jeg har ikke fylt den enda, men det havner nok noe søtt i denne koppen ;)




Denne sommerfuglesken så jeg utstilt på Ski-treffet og syntes den var så nydelig! Måtte prøve meg på den i går kveld og den var artig å lage. Kløna litt med å få riktig størrelse på lokket, men resultatet ble da ganske bra :) Papirer fra Pion Design og Inkido.